Auto vraagbaak

Klik hier om een antwoord toe te voegen!
01 - Techniek  -  Auto en motoren
2011-07-07 19:49:00
Waar zit thermostaat opel astra
Nieuwe in bouwen thermostaat, de oude is stuk. denk aan twee plaatsen.

Antwoorden
2011-07-07 19:49:00
In de waterpomp,distributiekapje gedeeltelijk losmaken half uurtje werk.
Klik hier om een antwoord toe te voegen!

Techniek van de auto behandelt de belangrijkste inzichten van de moderne autotechniek. Maar deze geheel herziene editie is ook volledig aangepast op nieuwe autotechnische ontwikkelingen zoals elektronisch gestuurde systemen en vernieuwingen op het gebied van rijcomfort, veiligheid en milieuzorg. Nieuw bij deze editie is de gratis cd-rom met aanvullende informatie zoals cursussen en instructiemateriaal. Techniek van de auto is geschikt voor studenten, leerlingen en monteurs. Dit is een technisch boek over de constructie en werking van personenauto's. Het motorendeel beslaat, terecht, meer dan de helft van het boek. Verder worden alle overige onderdelen behandeld als versnellingsbakken, remmen en de carrosserie. Het boek is up-to-date aan de huidige stand der techniek met bijvoorbeeld ABS, airbags, CVT-aandrijving en commonrail inspuiting. De teksten worden verlucht met ca. 500 technische tekeningen en zwart-witfoto's.


Een handig boekje over autotechniek in niet al te grote afmetingen uitgegeven. Het boek valt op door de helder geschreven tekst en de goede foto's en principetekeningen. Het behandelt de automobiel in al zijn facetten uitgaande van korte hoofdstukjes per onderwerp. Een behandeling van alle type aanduidingen als V.A.N., Sedan, M.P.V., Coupe, bestelbus e.d. zal voor de lezer duidelijkheid geven over de onderlinge verschillen. De tekeningen en foto's geven d.m.v. kleurverschillen en pijlaanduidingen zicht in de werking en de onderlinge verbanden. Ook nieuwe technologische toepassingen als GDI, LPG, Comming Rail System komen, zij het summier, aan de orde. Een boekje dat zeer geschikt is voor autogebruikers die meer van hun auto willen weten en/of voor mensen die een opleiding volgen waar autotechniek een onderdeel van vormt. Met trefwoordenlijst.

Disclaimer.

De beheerder van deze site betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De beheerder van deze site aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Deze site kan ook gelezen worden door kinderen, hierdoor is expliciet taalgebruik wat niet geschikt is voor kinderen niet toegestaan. De redactie zal berichten die grove, beledigende of schuttingtaal bevat, aanpassen of niet plaatsen. Het auteursrecht op deze website berust bij de beheerder van deze site of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming.(c) Hein Pragt 2006