Over deze site

Historie van zxy.nl

De site zxy.nl is ooit ontstaan uit een race om de laatste drieletterige nl domeinnaam. Met drie letters zijn er maar een beperkt aantal mogelijkheden en de meest voor de hand liggende domeinnamen zoals kpn.nl en nos.nl waren allemaal al in gebruik. Ineens bleek een vreemde combinatie zxy nog vrij te zijn en zodoende ontstond deze site. Vele jaren lang was deze site een vraagbaak site in het bijzonder een auto vraagbaak. Tot deze vraagbaak dermate gespammed werd dat ik het moest afsluiten. Daarna is het nog een aantal jaren een archief site geweest voor oude content van andere sites, tot ik me realiseerde dat content ook een eind tijd heeft en uiteindelijk eens moet verdwijnen. In 2019 besloot ik om de site in het geheel op te ruimen en een andere koers in te slaan. Op mijn andere sites liep ik regelmatig tegen de vrij conservatieve regels van onder meer Google aan, waardoor pagina’s en artikelen (meestal onterecht door een voorgeprogrammeerd filter) al snel het label “alleen voor volwassenen” kregen waardoor er ook geen advertenties meer geplaatst werden. Op deze site heb ik geen Google advertenties meer staan en wil ik dan ook totaal vrij kunnen schrijven over elk onderwerp. Hierbij plaats ik dan zelf relevante advertenties of links. Ik wens iedereen veel leesplezier toe. Vriendelijke groet, de webmaster van zxy.nl.

Privacy verklaring

De internetsite zxy.nl hanteert het volgende privacybeleid met betrekking tot het gebruik van de website. Op de internetsite zxy.nl proberen ik uw privacy zo goed mogelijk te beschermen en te respecteren. Ik vind het recht op privacy een groot goed dat zo goed mogelijk beschermt dient te worden. Ik zal dan ook geen cookies plaatsen en uw gegevens niet doorgeven aan een derde partij.

Algemeen

De internetsite zxy.nl slaat alle pagina verzoeken op in een logbestand waarbij de pagina’s die bezocht zijn geteld zullen worden voor statistieken waarbij het ip adres tijdelijk opgeslagen zal worden voor beveiliging en fraude detectie. De internetsite slaat (behalve deze tijdelijk ip adressen) geen persoonsgegevens of naar een persoon herleidbare gegevens op.

Advertentievertoningen

De advertenties op de internetsite zxy.nl zijn niet gepersonaliseerd, ik zal geen gegevens doorsturen naar adverteerders en geef naar adverteerders ook aan dat dit niet mag. Tevens maakt de site zxy.nl gebruik van links naar externe sites die voorzien zijn van mijn site id, hierbij geef ik ook geen gegevens over de bezoeker door. Ook bij de advertenties en de bestel links op deze site respecteer ik uw privacy en probeer ik desondanks de site kostendekkend te maken. Ik stel het dan ook op prijs wanneer u mijn advertenties niet blokkeert.

Deelname aan interactieve delen van de websites

Wanneer u deelneemt aan interactieve delen van de website zxy.nl (zoals een reactie op een artikel) maakt u deze gegevens zelf openbaar en dit is uw eigen verantwoordelijkheid, ik zal echter berichten weigeren of verwijderen ter bescherming van uzelf of derden of wanneer de grenzen van fatsoen (of de wet) in een berichten overschreden worden of wanneer berichten kwetsend of beledigend zijn.